Post by geomeadunctira on Feb 5, 2022 4:21:00 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מפתחות אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
זה לא רע. אני אוהב שיש כל כך הרבה דברים לעשות במשחק אבל אני מסיר אותו בכל מקרה כי יש הרבה דברים שקורים במשחק, במיוחד בתפריט. אני רק רוצה לשחק אמא בישול רגיל. יש יותר מדי דברים שקורים במשחק
קרע מלא של המקור הוא עושה הכל לבד בזמן שאתה פשוט לוחץ מסביב וצופה בפרסומות
כמבקר ישר, זה משחק מהנה מאוד! אחד האהובים עליי! המשחק הזה מאוד מהנה וחמוד לשחק! זה כל כך ממכר ומרגש! זה מעלה כל כך הרבה נוסטלגיה וזיכרונות מתי נהגתי לשחק את המשחק המקסים הזה ב-Wii כשהייתי קטן! היו לי זמנים נהדרים לשחק את המשחק הזה! אני כל כך ממליץ על המשחק הזה לכל מי שאוהב משחקים מהנים, מהנים, ממכרים ומקסימים! תודה רבה שהכנתם את זה והעלתם זיכרונות טובים, מפתחים! תמשיך בעבודה הנהדרת!
זה משחק טוב, אבל הוא אומר לך יותר מדי מהר מדי. אני מסיים מתכון ומקבל בערך 4 חלונות קופצים שמספרים לי דברים שונים שעוברים כל כך מהר
סימולטור מודעות. פרסומות בכל מקום. חוויה טובה שנהרסה על ידי חמדנות תאגידית. הימנע בכל מחיר.
למען האמת, זה משחק מהנה רק עם הבישול, אני מרגיש שהוא עסוק מדי במסעדה ובכל דבר אחר, הכל קורה בבת אחת.
זה משחק נחמד, נוסטלגי ויפה, ובכל זאת הכל עולה כסף. הרבה כסף. למרות שהצלחתי להרשות לעצמי כמה, אולי יש אנשים שלא יכולים. זו הסיבה שנתתי לו כוכב אחד. אני בהחלט אשנה את הדירוג שלי אם המפתחים יפתחו את הדרכים להשגת מתכונים באמצעות מטבעות במשחק. תודה שקראת עד כאן.
Cooking Mama: Let's cook! Edukacyjne vux
למשחק יש יותר תוכן והוא זול יותר ממשחקי הבישול המרכזיים העדכניים ביותר (בהנחה שאתה קונה את כל המתכונים). יש לו רמות אתגר שונות כך שגם שחקנים ותיקים (סליחה על משחק המילים) יהנו ממנו. אין עסקאות מטבע פרימיום, גאצ'ה או מיקרו-עסקאות מתכלות. עקומת הלמידה מושלמת לילדים ומבוגרים כאחד. ממליץ בחום.
הרגשתי שנמנע ממני מלשחק בפועל בגלל פרסומות והצעות מתמדות בפיצ'רים מיוחדים.
פרסומות לא מתאימות! המשחק הזה הוא שיווק לילדים אבל יש נשים חצי עירומות במודעות! מאכזב מאוד
אוקיי, בהצלחה למחר בלילה והמשפחה של ארבעה נוסעים וכמות המזוודות לא יימצאו בחלק הזה של צד שלישי שנבחר בקפידה או משהו כמו זה זה זמן מצוין לקבל את הידיים הפנויות שלך
אני מאוד אוהב הכל, את המשחקיות, הגרפיקה והמתכונים. בסך הכל משחק ממש מעולה אם תשאלו אותי. זה כולל גם מתכונים מהחיים האמיתיים. אני ממליץ לך לנסות את זה. אני אוהב את זה וזה לא ישתנה.
זה ממשיך להתרסק. אפילו מתכון לא יכולתי להתחיל.
המשחק הזה אתה לא ממליץ על המשעמם שלו אתה צריך לראות הרבה פרסומות ואתה צריך לשלם על כמה דברים זו דעתי האישית אבל אם אתה רוצה לנסות אותו ולהתקין את tjen לכו על זה
לדעתי המשחק מדהים!!! אבל מעט בעיות.. 1. החידות כל כך קשות. 2. קל מדי להשיג מיני מזונות. 3. כשאני דיג 🎣🎣🎣 למרות שהדג אינו נדיר, זה כאילו הוא גורם לי לעבוד ממש קשה בשבילו, כמו כל הסימנים האדומים הקשים, הוא מהיר מדי עבור דג מצוי.
המשחק הראשון לא נתן לי להחליק כדי להמשיך בלי להיתקל במודעה שלא יכולתי להימנע ממנה. מַחרִיד
כל כך כיף! אבל יש יותר מדי מודעות. המשחק הזה הוא גם מאוד ידידותי ומהנה. כדאי לשחק בזה. זה משחק מהנה מאוד! עבודה טובה מי שעשה את זה. נתראה מאוחר יותר! 😋 5 ☆☆☆☆☆
זה כל כך כיף וזה מלמד אותי איך לבשל אני לא יודע איך לבשל עדיין אבל אני לא יכול לבשל בחיים האמיתיים עדיין אבל סופר כיף אם אתה רוצה ללמוד איך לבשל הורד את זה! זה כל כך כיף! זה לא כל כך קל זה די קל אני אוהב את האפליקציה הזו סופר סופר לא משעממת
אהבתי את זה אבל כשהכנתי את הצ'יפס על אמא דוג'ו הניעור השקית היה מתסכל וזה הכעיס אותי אז אני לא כל כך אוהב את זה.
עד כמה שאני אוהב לבשל אמא הגרסה הזו מגוחכת עם כמה פרסומות, היא קבועה ונראה כאילו אני כמעט ולא מצליחה לבשל באמת 😕 הצלחתי לבשל מנה אחת ובשאר הזמן צפיתי בפרסומות...אז אני אעשה זאת. להיות מסיר התקנה.
משחק טלפון AAA, קיר תשלום נועד אך ורק ליותר תוכן, אתה יכול לכבות מודעות. פעילויות צד לשבור את קצב העניינים. תשלום עבור מתכונים מגדיל באופן דרסטי את כמות המטבעות שאתה מקבל, אבל אין צורך במטבעות כדי ליהנות מהמשחק. רכישה של $2 מספיקה כדי להגדיל את המטבעות שלך מספיק כדי לפתוח משחק מיני כל 3 מתכונים שאתה מבשל. 16 דולר מספיקים כדי ליהנות ממגוון רחב של תוכן ומספיק חיזוק מטבעות כדי לפתוח מיני משחק בכל מתכון שאתה מבשל.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה!!! גדלתי עם אמא לבשל אז הייתי חייב לקבל את זה. המיני משחקים מהנים. המתכונים נראים טעימים. ופשוט AHHH אני כל כך אוהב את זה. אני לא מקבל הרבה פרסומות במשחק הזה ואני אוהב את זה!!!!
זה טוב אבל האוכל כל כך לא טוב זה נראה כמו סלע ואתה פשוט לא יכול ליצור מנה משלך
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu Strateji Oyunları nvx
לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק 👍👍👍👍👍👍👍
המשחק הזה טוב אבל תמיד צריך לעקוב אחר מתכונים גם הכל כל כך ורוד והכל באהבה וכו' וגם אמא מעצבנת בגלל זה...
הורדתי אותו רק כדי לבשל, אבל זה הגיע עם הרבה יותר מבישול וביצוע כמה הוראות. לא מתלונן, אני ממש אוהב את המיני משחקים האחרים שהוא מגיע איתם! הוראות קלות עד די קשות, אתגרים, כמעט (לדעתי) אין סוף מתכונים להכין (מובן שאתה צריך להוריד חלק ולשלם על חלק), אתה לא מקבל את כל המתכונים בבת אחת אבל יש הרבה שאתה יכול להכין בחינם!! 😍
זה משחק משעשע לכל מי שרוצה או צריך בידור לזמן מה. המשחק במצב לא מקוון ותוכל לשחק בו בכל עת כאשר אתה משועמם. אז זה משחק ממש טוב לילדים/בני נוער/מבוגרים? אני מניח 😆. המשחק רץ די חלק ולא קורס גם כן. ובכן בסך הכל אני נותן למשחק הזה 5 כוכבים לפני הספירה, זה היה מהנה עבורי לשחק את זה כשאני לא יכול לשחק במשחקים מקוונים או בזמן פנוי! גם במשחק הזה יש כמה מרגעי הילדות שלי 😁🙂👍
אוקיי אבל שיחקתי את הגרסה המקורית מאוד ב-DS לפני שנים אז כל המודעות והדברים החדשים לא נשמעים לי הגיוניים. הלוואי שזה לא היה מתפתח כל כך ודבק במקוריות שלו. עדיין בסדר אבל.
לא מרוצה מהמשחק הזה הבאתי מתכון למשחק לקח את הכסף שלי אבל מעולם לא נתתי לי את המתכון ששלחתי אליהם במייל לפני יותר משבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה!
למען האמת זה בסדר אבל ציפיתי שזה יהיה כמו משחק DS נינטנדו שלו מוערך יתר על המידה הקול שלה נורא. גרסת ה-DS יותר פשוטה ומהנה יותר במיוחד השנייה, זה היה קל יותר אבל זה 1 אם אז כוכבים ds cooking mama הוא בסביבות 8, אין שאלה. תודה לך על הזמן שלך - בן שלוש עשרה
כיף אבל אני כועס הרבה. קצת קשה לחתוך את הברוקולי ודברים אחרים.
זה מישחק כיפי
המשחק הזה מבלבל ועושה עבודה גרועה בלסביר את עצמו לשחקנים חדשים, אני גם די כועס על כמות הפרסומות שמיד נדחפתי לראות. קטעי הבישול היו משעממים ולא משביעים כמו גרסת ds. עסוק מאוד בעיצוב ויזואלי, היה לי קשה לנווט.
הסיבה היחידה שזה לא משחק 5 כוכבים היא בגלל עומס יתר של גרפיקה ודברים מסיחים שמתרחשים בתפריטי המסך. הכנת המתכונים היא בדיוק כמו משחק ה-DS וזה מדהים!! עם זאת, יש יותר מדי דברים מיותרים שקורים וזה מהמם. צמצם את התפריטים המוקפצים וזה יהיה משחק 5 כוכבים בקלות!!!
זה היה בסדר? היה לי כיף לשחק בו במשך זמן מה, אבל אתה באמת יכול לעשות כל כך הרבה. אתה יכול לשחק במשחקים האחרים רק תוך 15 דקות וזה די עצוב כי אהבתי לשחק אותם כמו עניין הבישול העיקרי. כמו כן, רוב המתכונים נמצאים בחומת תשלום אז גם זה חבל
המשחק הזה נורא כייפיי!
זה לא היה רע...אבל גם לא טוב..יותר ממה שרמות ננעלות...רק חלק מהרמות פתוחות..וזה עובד טוב מאוד...הורד את המשחק הזה ונסה עכשיו...👍👍
זה היה בסדר, זאת אומרת נהניתי מאוד, וחשבתי שזה משחק ממש מעולה, בנוסף היו לו מתכונים אמיתיים שיכולתי לעקוב אחריהם בחיים האמיתיים, אבל כל בוקר אחרי ששיחקתי את המשחק הארור, זה היה קופא לגמרי בתפריט ההתחלה כשאני מנסה לשחק שוב.
זה מגניב ואני אוהב איך יש בו המון מתכונים, אבל אני לא ממש אוהב את העובדה שהם מזייפים אותך לצפות בפרסומות, וזה סופר מעצבן. הקול שהוא תמיד אומר גם מעצבן, בלי להעליב. זה גם קצת מבלבל, אבל חוץ מזה הקונספט טוב.
קיבלתי את זה רק היום אבל זה כל כך כיף וממש חמוד! זה גם מגניב שאתה יכול לפתוח מסעדה, להחליף טפטים, לדוג, להחליף בגדים לאמהות ועוד הרבה כמו אפילו אתגרים! וזה לא מקוון אז אני יכול לשחק בו תוך כדי תנועה! אפליקציה מעולה!
זה טוב מאוד!