Post by geomeadunctira on Feb 5, 2022 4:02:49 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft: Idle İnşaat Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft: Idle İnşaat Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft: Idle İnşaat Oyunu 2022 version ▞▞▞
Oynamayı bırakamıyorum, neredeyse hiç zorunlu reklam yok veya hiç yok, reklamlarınızın olmasını istemenin bir yolu var, karakterlerimiz arasında çöp var, ayrıca kulenizin yavaş yavaş büyüdüğünü görmek en iyi mobil oyunlardan biri
Meh bu oyun tamam. Müzik Korkunç değil ama gerçekten en iyisi değil. Daha sonra hangi kata ihtiyacınız olduğunu planlamak eğlencelidir. Elbette her yerde reklam var ama LITTRLEY EVER GAME Her yerde reklamlara rastlıyorum en azından bu oyunda bazı oyunların aksine In You're Face reklamları yok. Yani genel olarak fena değil.
Metropolis oluşturucu gökdelen APK - En Son Sürüm 1.0.5
Oyun çok kötü minecraft ta daha ben bu oyun a 5 yıldız verecektim ama oyuncak kötü bence indirmeyin
Bu oyunu çok seviyorum çünkü iki günde buluta ulaşabiliyorum ve reklamlar çok az.
Dürüst olmak gerekirse bu oyunu seviyorum ama her 1 saatte 1000 reklam var, bu yüzden 4 yıldızlı bir oyun
Reklamları izlemek ve parmağınızı ekranda tutmaktan başka yapacak bir şey yok. Grafikler iyi ve konsept iyi sadece daha fazlasını yapmanız gerekiyor.
İyi oyun. Çok fazla reklam. Özellikle reklamı izle veya kapat dendiğinde. Ve sonra yine de bir tane izlemenizi sağlar. 🤷♂️🤷♂️
kuzenimin demeseydi ben bu oyunu belkii bilmiiyor olabiliirdimm çok güzel oyun göster Fakat herşeyde reklam çiiikiiyor onu düzeltirseniz seviniirimm rastgele jirijfrhjfihrofjrhfirfijrjkfefihverhvetihvrfihvrghvwrhbvrhfhvwrhbfvrijbfvfihbrvijbwrijbrfifjbwivbjefjobvrbjovtvobjetvojnetvjhoetojnvewtojnvrnojvrojhvetonjv tojhvtjohvtojhvtvojvtpj jvtjoh nftngtojnforjnvenjvrfjnovrofjnvojenfvojnfevojefvonefvjjdjdjdjfjfjfjfjfjfrjnfrjvrijifrijfjrifeiwojeijeieijeijeieejexnefijrfijrighrjgwrtjtjnvrjhtjhffjhrfjhfjjrfjvrjfi
güzel bir oyun benim içim
Hala iyi ama parlıyor, Bu oyunda 200 reklam var, Şimdi düzeltin, size 5 yıldız vereyim.
Bu oyun beni sakinleştiriyor çünkü blokların nasıl yerleştirildiği çok tatmin edici ama bu 10 oyundan 10'u çok iyi yaratıcılar
Minecraft'ı bloklarla kopyaladılar ama genel olarak tüm reklamların yanı sıra bu iyi bir oyun
Block craft 3d oyna ve kare şeklindeki küpleri tek tek kırarak puan biriktir. Çekiç ile küpleri parçalayarak block craft 3d oyunu oyna ve tüm köyü dümdüz
Bu oyun gerçekten eğlenceli ama 4 yıldız vermek istiyorum çünkü diğer bina blok oyunları gibi kendimiz inşa etmemiz gerektiğini düşündüm.
oyun iyi ama herşey reklamla alınıyo
Tower Craft - Block Building Strategi cyne
Bu oyunda çok fazla reklam var ama oyun günümü tamamladı. Sahiplerine destek veriyorum çünkü bu oyunda gerçekten çok çalıştılar.❤️
Tower Craft - Block Building Strategy yxtb
Bu bir zaman öldürücü ama bir karakter talep etmeye çalıştığımda beni oyundan atıyor
Tower Craft - Block Building Strategie zzre
Uygulamayı beğendim, ancak tek yaptığınız daha hızlı musluğa sahip olana kadar ekranınızı tutarak oturmak. Ki bunun gerçekten eğlenceli olduğunu düşünmüyorum, ama indirmek istiyorsanız o zaman yapın. İndirmenizi engellemeye çalışmıyorum.
Her reklamdan sonra oyun çöküyor
Jeneratör Para Ve Mücevherler Için ücretsiz Tower Craft 3D
kkkkkkj
oyun güzel
fena değil
Gerçek olması çok iyi! Bu oyuna bayılıyorum! Bazen size bir bonus kat gösteriyor ve ben henüz 300 kata ulaşamadım ama uzaya ulaşabilmeniz için 300'den fazla olduğunu gösteren bir tablo gördüm! Bu uygulamayı indirmelisiniz! 😍
Belki de her kararı reklama dayalı olarak vermediyseniz. Her köşeyi döndüğünde. Yine bir reklam var.
REKLAMLAR REKLAMLAR REKLAMLAR REKLAMLAR VE MİLYARLARCA REKLAM!!!!!!!! Bu oyun City smash, konuşan tom 1 ve 2, konuşan melek vs. gibi reklamlara veya diğer oyunlara ihtiyaç duymadı, oyun eğlenceli ama reklamları var!!!!!! , Minecraft MOJANG'da oynamak gibi daha fazla şeye ihtiyacı var, 2 yıldız %50 dolu, Minecraft da yapamazsınız, ancak parayla ödeme yapmıyorsunuz, ayrıca internetsiz çalışan bir samsung telefonu, WI-FI'nin %0'ını oluşturabilirsiniz. ve daha pek çok şey çok başka şeyler, ama sadece oyunlar, kitaplar ve filmler değil.
oyun iğrenç ötesi
Uzaya kadar çıkıyosun 9 bin katlı bina oluyo okadar kat merdivenle gidilir mi sadece üsteki 3 katı görünüyo bence görünüşte aşağı bakmakta olmalı
Çok güzel bir oyun ama evin iceede kızılmalı
Eğlenceli boşta oyun ama her adım bir reklam. Başlangıçta fena değil ama bir saat oynamak ve oyunu oynamaktan daha fazla reklam izledim. Ben bu işin dışındayım.
Evil Nun: 학교의 공포 아케이드 bfln
Tower Craft - Block Building Strateegia zpza
Oyunda pek güzel değil
Reklamlar kelimenin tam anlamıyla oyuna programlandı, böylece uçak modunda bunlardan kaçınamazsınız. Akıllı. Ayrıca zor geçiş
Oynanamaz hale geldi. Tüm reklamlar oyunu dondurur. Harika bir oyundu.
Oyun güzel amq hangi şarkılarını sevdiğimi bilmiyorum
EUROPolitika 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON ...
reklamlar gerçekten sinir bozucu
Web, Android, iPhone, Windows, iPad ve daha fazlası için Stationeers Popüler Alternatifleri. Stationeers gibi 4 ın uygulamalarını keşfedin.
Arkadaşlar haklısınız oyun oynanmıyo safra
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü zorlukları yendikten sonra karakterleri ödül olarak almaya çalıştığımda reklamlarla karşılaşıyorum ve şimdi drone (oyuna alışınca) beş yıldızdan sıfır para kazanmak için bir reklam izlemenizi istiyor. 🤬
Reklamlar konusunda çok agresif. Minecraft çocukları için yem. Her dakika atlanamayan reklamlar olmasa iyi bir oyun olurdu
Reklamı izledikten sonra atını düzelterek onu düzeltin, oyuna girmeden internetinizi girmeden sonra oyuna girmeden reklamınızı yapmıyorsunuz
Zanaatkarın en son sürümünün gizli kodları: Building Craft, StarGame22'ten yeni bir oyun. Android ve IOS'ta Simülasyon türünde yeni bir oyun
Tower Craft - Block Building Strateginiai jrq
Harika bir oyun ama diğer oyunlara benzemiyor Ama bir strateji bulduktan sonra Ortada tut Otomatik olarak kuruluyor ama daha çok bir tatmin oyunu gibi Ama şimdi stratejiyi bulduktan sonra sıkıcı ve kolay
Evde gezemiyoruz!!
Bu oyunu seviyorum bu beni mutlu ediyor Bir kulede gerçekten 500. kata ulaştım Bu yüzden Tower Craft 3D REACH 5 GILLON'u kurun ne kadar uzağa gidebilirsiniz? Bu oyun mağazasındaki resimlere baktığınızda rahatlatıcı bir oyun Bu oyunu hemen alın! Ve Neden Çok Fazla Reklam Var? Birinci kata gitme, kendi en yüksek gökdelenini yap!
Tower Craft - Block Building Strategy yqww
Şehir kurma oyunları apk