Post by geomeadunctira on Feb 5, 2022 3:56:57 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz tüm hack ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
güzel oyun ama indim işe yaramadı
mat
Sadece bir sanal alan FPS yapıp buna "mem savaşları" diyemezsiniz.
oyun çok güzel online oyun specmen zero oda online oyun oda güzel ve Sude thet wars oda güzel yani (RANDOM)jsjdmfjfnfofllrırordncbödçdldjfmdöfmmfkfmfkfmfmfmmfkfmfmfmfmmfmfmfmfkmfmfmfmfmfmfkmfmfmfmfmfmmf
Oyunu sildim neden fotoğraflarla.alakasi YOK
oyun çok güzel harika Diyarı çok
Harika bir oyun. Tek şey, reklamlar açıldığında sizi oynadığınız oyundan atmasıdır. Ama her şeyiyle harika bir oyun.
Memes Wars Laga iyg
Yani bazı intarnetsiz bide kendi isteğiyle yapabiiyo buna örnek + Yani güzel
Memes Wars Laga ohm
Berbat, nefret ediyorum ama yıldız için olan silahları seviyorum
3 yıldız vereceğim çünkü sandalye, kasa gibi şeylerin gerçekten düzeltilmesi gerekiyor ve 25 gibi canavarlardan daha fazlasını vermek gerçekten onlardan bir ordu yapmak istiyorum
sıkıcı hissettim
oyun güzel ama oyun donuyor
Boş zamanınız olacak ve kendi şeylerinizi inşa edeceksiniz ve bu o kadar iyi ki üzerinde saatlerce ve saatler harcadım, çok eğlenceli siz çocuklar daha iyisi bu en iyisi
Hızınızı değiştirebileceğiniz bir güncelleme gerekiyor ve NPC'ler ve daha fazla araba binası gibi daha fazla öğeye ihtiyacınız var
Memes Wars پرتحرک txd
Eklemeler acımasız.
Memes Wars Hành động svp
Bu hem iyi hem de kötü
yorumyazamam çunku denemedim
lanet olsun basit
Oyun güzel ama Ermenistan var onu ne olur silinmiş
Düzel ama oyundaki tableti kastiriyo Düzel kalay lütfen yoksa iyi olanlar bomba gibi ve Oyun türkçe dil gelse tadından yanmez😎😎 ve en gerçek reklamdan çıkma ama para alabilelim ver istek gi alabilelim bu yorum tamammi yapımlar ve kankilerrr
Bu bölünmüş ekran olabilir mi?
Her 5 saniyede bir eklenti gösteriyor, yani beğendim, güzel bir oyun ama çok fazla ekleme gösteriyor.
Para harcamak çok kolay para kazanmak zor.
104 leş yaptım param hala aynı!!!!!! Nasıl olabilir olabilir 162 tl mi verebilir😠😠😢😢😢😵😭
Alman bayrağı neden ters, düzeltin
Abi oyun güzelde Türk yüzü Nerede tek 4, yıldız
çok fazla reklam, oyun çöp
Oyun harika ve donmuyor, yine de bir şey rica edeceğim. Devs, eğer kalabalığı ve oyuncuları dinliyorsanız, jilet kolları olan steampunk Mecha'yı sürülebilir hale getirin. Tek istediğim bu. bunun dışında oyunu seviyorum!
Biraz eğlenceli ama biraz sıkıcı ve bozuk para toplamak biraz zaman alıyor, bu yüzden çok fazla beklemeye hazırlanın
Thief Puzzle - Can you steal it ? פאזל fvws
Memes Wars Jangovar hbe
oyun süper efsane shopta çok fazla item filan var ama neden 3 yıldız...Arkadaşlar oyunu öğretmek bugla karşılaşmamanızı imkansız ve takım olarak veya bombayla ölebiloyorsunuz. Bu gerçekten çok kötü o yüzden bu başarıyı kazanmak isterim.
tamam ama çok çok çirkin
Alman bayrağı ters. Lütfen düzeltin.
ülke ermenistan bayrağı.
Filipinler lütfen neden